AR7I1366
Hallo allemaal,
 
Ik zal mijzelf hier even kort voorstellen. Mijn naam is Jurgen Koopmanschap. Ik ben 27 jaar en sinds een jaar woonachtig in Bussum. In mijn jeugd heb ik zowel in 's-Graveland als Kortenhoef gewoond. Ik ben inmiddels 6 jaar werkzaam in Lelystad bij een aannemer in de grond-,  weg- en waterbouw. Vanaf daar voeren wij diverse projecten uit door heel Nederland. Verder reis ik graag en heb ik al veel mooie plekken op de wereld mogen zien. Daarnaast is skiën ook iets wat ik graag doe. 
 
Carnaval is mij van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Als klein kind werd ik samen met mijn jongere broer, zusje, neef en nichtje in de meest wonderlijke creaties gehesen, waarmee we dan meededen aan het kindercarnaval en de optocht. Ook ben ik 16 jaar geleden al eens Jeugdprins geweest bij de Turftrappers. Voorafgaand aan de opkomst werd er eerst een korte film vertoont, waarna we vanachter het grote doek tevoorschijn kwamen. Ik als Prins Jurgen en mijn vader als Adjudant André. De verrassing was bij velen groot dat wij daar stonden. Vooral mijn verschijning, en dan ook nog in de rol van Prins,  hadden sommigen niet verwacht, maar de reacties waren echt erg leuk! 


Als Thema hebben wij gekozen voor ‘Film’. Iedereen heeft daar wel wat mee en voor het carnaval kun je er volgens mij ook alle kanten mee uit. Denk aan je favoriete film, acteur of personage uit welke film dan ook. Alles kan, alles mag. Wij hopen jullie in de mooiste creaties te mogen begroeten tijdens het carnavalsweekend in de optocht of op één van onze feesten!

 
Groeten en een 3x Alaaf,
Prins Jurgen 


AR7I1144