De Carnavalsoptocht, 26 februari 2017

Ieder jaar rijden we met onze klomp voorop een optocht door Ankeveen en Kortenhoef. Dit is voor iedereen de start van een geweldige dag (kinder)carnaval. Vorig jaar hebben wij dit voor het eerst gecombineerd met Ankeveen en dit is uitstekend bevallen. Ook dit jaar zullen we dus gezamenlijk onze optocht houden. Dit hield vorig jaar in dat we zoekende waren naar een iets andere route en ook dit jaar zal deze veranderd zijn. Zodra de route definitief is vindt u onderaan deze pagina een kaartje en een routebeschrijving.

Stacks Image 28
Stacks Image 30
Stacks Image 32
Stacks Image 34

Naast onze eigen Klomp met daarop onze Hofhouding en onze wagen van de Dansgarde hebben we een primeur dit jaar in de optocht. Onze Jeugdhofhouding heeft naast een eigen Jeugd Raad van Elf ook een eigen wagen!
Buiten onze eigen wagens rijden er ook ieder jaar verenigingen, scholen en gast verenigingen mee. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke leuk, want hoe langer de optocht hoe mooier uiteraard. Ook zijn hier leuke prijzen mee te winnen!

Wilt u ook meerijden met onze optocht? Klik dan >>>hier<<< om naar het inschrijfformulier te gaan of bezoek deze via het menu bovenaan deze site.

Stacks Image 47
Stacks Image 49
Stacks Image 51
Stacks Image 53

Hieronder vindt u een kaartje en routebeschrijving met de route die wij dit jaar zullen rijden.

Stacks Image 58
De route van de optocht is:

Start bij Restaurant Loodijk op de Loodijk in Ankeveen richting
Hollands End,
Stichts End, Herenweg,
r.a. De Kwakel,
l.a.Kerklaan,
l.a. Parklaan,
r.a. Elbert Mooijlaan,
r.a. Koninginneweg,
r.d. Emmaweg,
r.a. Oranjeweg,
r.d. Dodaarslaan,
r.a.Krabbescheer,
l.a. Kerklaan,
r.a. De Kwakel,
dan gelijk l.a. richting ’t Akkoord.
Naast meerijden vanaf het vertrekpunt aan de Loodijk is het ook mogelijk om in te voegen op de hoek van de Kerklaan en De Kwakel. Zie het 'invoegpunt' op onderstaande kaart gemarkeerd met de groene pijl.
Stacks Image 60