Een woord van de voorzitterVoorzitter
Beste Turfendonkers,


Welkom op de Site van Carnavalsverening De Turftrappers. Op deze site treft u informatie aan en kunt u zien wat de carnavalsvereninging afgelopen seizoen heeft gedaan en wat het nog het komende seizoen gaat doen. Ik wens u veel kijk- en leesplezier.

Wat maakte het afgelopen seizoen 2017 -2018 zo bijzonder?

Allereerst waren het Prins Joop, gesteund door Adjudant Joop met naast hen respectievelijk Prinses Eveline en Hofdame Emma die de scepter zwaaide. Op de Prinsenwisseling kon de carnavalsvereniging voor het eerst in haar bestaan een Prins welkom heten die helemaal gek is op bitterballen. Geheel in stijl maakte de hofhouding haar entrée en werden er bitterballen rondgedeeld.
Mooie herinneringen heb ik ook aan het tot in de puntjes geregelde Prinsenuitje. Een uitje naar het idee van de Prins. Wij hebben op een hele mooie zomerse zaterdag een bezoek gebracht aan Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche. Lekker met z’n allen klimmen en klauteren en van de tokkelbaan. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ bij de Prins thuis. Tot slot was er nog een optreden van een band die met gierende banden kwam aanrijden in hun oude amerikaanse slee. Wat konden die muzikanten muziek maken, zo goed. Het thema wereldwijd was ook slim gekozen. We hebben tijdens het Groot Carnavalsbal veel mooie creaties gezien en de optocht was een kleurrijke stoet met vele bijzondere wagens.

Maar wat gaat het seizoen 2018 – 2019 zo bijzonder maken?

Natuurlijk onze nieuwe hofhouding met de super enthousiaste Prins Jurgen. Het thema voor dit carnavalsseizoen is ‘Film’. Ik ben zeer benieuwd hoe creatief mensen weer zijn met dit thema. Natuurlijk kun je verkleed komen als je favoriete acteur of actrice maar met een scene uit een film is het ook mogelijk om op carnavaleske wijze de blits te maken. Ik hoop u allemaal te mogen ontmoeten op een van onze feesten.

Driemaal Alaaf.

André Koopmanschap
Voorzitter