Beste dorpsgenoten,  Als dansmariekes zijn wij een groot onderdeel van de vereniging. Dit Carnavalsseizoen mogen wij Pien Spaan en Madelief Torsing welkom heten. Zij maken nu deel uit van onze groep dansmariekes. Dit maakt dat wij een totale groep hebben van 12 actieve dansmariekes! 
Hanneke en Joyce zijn de leidsters van de dansmariekes. Elke woensdagavond trainen wij van 19.00 uur tot 20.00 uur in 't Akkoord. Door de inzet van de leidsters, maar ook van de dansmariekes, zijn wij in staat om geweldige dansshows tot stand te brengen. Dit jaar is Prins Jurgen de 1e onze nieuwe Prins met het thema "FILM". Wij zullen aan de hand van dit thema een show opvoeren geheel in het thema. Ben jij 8 jaar of ouder en vind jij het leuk om te dansen? Dan nodigen wij je graag uit om een keer te kijken bij ons op de woensdagavond!
Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe dansmariekeleidster!
Aangezien Hanneke en Joyce zelf ook nog actief meedansen zijn wij op zoek naar een leidster, welke van vooraf het geheel goed kan overzien. 
Heb jij affiniteit met carnaval en vind je het leuk om dansles te geven, dan zoeken wij jou!  Mocht je interesse hebben dan komen wij graag met je in contact.  Je kunt dan telefonisch contact opnemen met Joyce Grim: 06 5430 6232 3x alaaf en tot ziens in het carnavalsweekend!