Beste dorpsgenoten,

Als dansmariekes zijn wij een groot onderdeel van de vereniging. Afgelopen Carnavalsseizoen waren wij met 18 dames.
Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van Anne - Belle van Halm, Claudia Krijnen, Doortje Gompel, Esther Koopmanschap, Faye Bode, Florine Beuving en Lotte Storm van Leeuwen. Wij willen deze meiden nogmaals bedanken voor hun inzet!

Dit Carnavalsseizoen mogen wij Sabrine Baars welkom heten. Zij maakt nu deel uit van onze groep dansmariekes. Dit maakt dat wij een totale groep hebben van 12 actieve dansmariekes!
Marijke, Hanneke en Joyce waren afgelopen jaar de leidsters van de dansmariekes. Elke woensdagavond trainen wij van 18.45 uur tot 20.00 uur in 't Akkoord.
Door de inzet van de leidster, maar ook van de dansmariekes, zijn wij in staat om geweldige dasshows tot stand te brengen. Dit jaar is Prins Joop de 1e onze nieuwe Prins met het thema "wereldwijd". Wij zullen aan de hand van dit thema een show opvoeren geheel in het thema.

Ben jij 8 jaar of ouder en vind jij het leuk om te dansen? Dan nodigen wij je graag uit om een keer te kijken bij ons op de woensdagavond!!

Helaas zullen wij na dit carnavalsseizoen afscheid moeten nemen van onze leidster Marijke. Aangezien Hanneke en Joyce zelf ook nog actief meedansen zijn wij op zoek naar een leidster, welke van vooraf het geheel goed kan overzien.
Heb jij affiniteit met carnaval en vind je het leuk om dansles te geven, dan zoeken wij jou!
Mocht je interesse hebben dan komen wij graag met je in contact.
Je kunt dan telefonisch contact opnemen met Joyce Grim: 06 5430 6232

3x alaaf en tot ziens in het carnavalsweekend!