Afgelopen jaar is een aantal leden binnen de vereniging druk geweest het kindercarnaval in een nieuw jasje te steken. Zij pakten daarbij groots uit!
Naast de vernieuwde optocht, welke nu start in Ankeveen aan de Loodijk, is ook het middag programma veranderd.

Mickey en Mini
Zo was er vorig jaar een heus springkussen te vinden in ons Hofpaleis waar door de jeugd naar hartenlust gebruik van werd gemaakt. Ook stond er een popcorn machine waar de kinderen een zakje vers gepofte popcorn konden halen.

Kinderen konden zich laten schminken en op de foto met Mickey en Minnie Mouse.

polonaise
Maar het is natuurlijk een carnavalsfeest en aan muziek en dans daarom geen gebrek. Er is ruimte genoeg om een goede polonaise te lopen en mee te hossen op eigentijdse carnavalskrakers voor kinderen.

Ballonnen Jef
Tussen alle activiteiten door liep onze entertainer Jeffrey Oudshoorn rond om ballonnen in de meest grappige vormen te vouwen en gaf hij een spetterend optreden op het podium waar alle kinderen vanuit de zaal aan mee mochten doen.

Onze eigen Dansgarde gaf ook zoals ieder jaar een weergaloos optreden verzorgd door De Mini's, De Mini Stars en De Stars. Helemaal in stijl met het thema.

Kortom, een enorm succes te noemen!

Ook dit jaar zullen wij voor de jeugd een soortgelijk programma aanbieden. Hoe dat eruit komt te zien houden we nog een beetje geheim, maar het wordt zeker voor de jeugd een geweldige en niet te missen middag!

Tot zondag 11 februari 2018!!

Mini